Πού να πάτε και τί να δείτε απόψε στην Αθήνα... - iefimerida.gr

Πού να πάτε και τί να δείτε απόψε στην Αθήνα...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού οι κάλπες κλείσουν και οι εκλογές θα έχουν τελειώσει... οι Audiobreed, Grasssroll και Stonebringer σας περιμένου στο Κ44 για ένα συναρπαστικό live. To ίδιο και οι Holy Doubt στο Bat City Club και οι Esmerine στο Gagarin. Αναλυτικά:

ΜΟΥΣΙΚΗ

  • AUDIOBREED + GRASSROLL + STONEBRINGER LIVE

Την Κυριακή 6 Μαΐου, αφού οι κάλπες θα έχουν κλείσει και οι εκλογές θα έχουν τελειώσει, στο Κ44 οι Audiobreed, οι Grassroll και οι Stonebringer θα συναντηθούν στην σκηνή ενώνοντας τις δυνάμεις τους για ένα live που κανείς δεν θα ξεχάσει. Τώρα Κ44 (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 44) Τηλ. 2103423560. Ώρα 21:00. Δωρεάν είσοδος - Υπάρχει χρέωση στην κατανάλωση.

  • HOLY DOUBT LIVE

Η μπάντα σχηματίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια από έμπειρους και ταλαντούχους μουσικούς με πολλές - πολλές εμφανίσεις και με διάφορα μουσικά σχήματα από σχεδόν όλα τα είδη της ροκ (από Heavy Metal έως Ελληνική ροκ). Έπειτα από διάφορες αλλαγές προσώπων αλλά και οργάνων (σχεδόν όλοι παίζουν τα πάντα) σταθεροποίησε το σχήμα της μόλις τον περασμένο Μάρτιο με την προσθήκη του νεαρότερου μέλους της στην κιθάρα και αποφάσισαν πως ο Αλφόνσο θα τραγουδάει, ο Βασίλης θα παίζει μπάσο, ο Δημήτρης (Καλονάρος) θα παίζει τύμπανα και ο Γιώργος με τον Δημήτρη (Μεντογιάννη) θα παίζουν κιθάρα! Για 2 ώρες δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία μιας και οι διασκευές τους σε κρατάνε σε ένταση και σε ταξιδεύουν σε κλασικές κι αγαπημένες επιτυχίες του alternative rock, grunge, funk, reggae παίζοντας από Faith No More και Nirvana έως Amy Winehouse και Queen ή Iggy Pop και Bob Marley.

Οι Holy Doubt είναι: Αλφόνσο Μιγδάνης (φωνή), Γιώργος Μιγδάνης (κιθάρα), Βασίλης Γάκης (μπάσο), Δημήτρης Μεντογιάννης (κιθάρα) και Δημήτρης Καλονάρος (τύμπανα). Bat City Club (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11) Τηλ. 210 6401666. Ώρα 21:30. Εισιτήρια 8€ (με μπύρα).

  • GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR SIDE PROJECT: ESMERINE

Βουτηγμένοι στα άδυτα μιας φαντασμαγορικής μελαγχολίας, την απερίγραπτη ομορφιά της οποίας κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη άρπες, μαρίμπες και τσέλα συνοδεία εικόνων σαν σε κιτρινισμένο από το χρόνο εφηβικό ημερολόγιο μιας απόλυτης αθωότητας, αυτοί οι σύγχρονοι ταξιδευτές του ονείρου επιμένουν, κόντρα στο πνεύμα των καιρών μας να παίζουν κρυφτούλι με έννοιες κι αξίες πολύ εύθραυστες. Οι Esmerine δεν είναι ένα συνηθισμένο μουσικό πρότζεκτ. Την Κυριακή 6 Μάη, το Gagarin Live Music Space υποδέχεται μια ιδιαίτερη συναυλία, με περιορισμένο αριθμό καθήμενων μπρος στη σκηνή (καμία διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων η προπώληση των οποίων ξεκινά από 19 ευρώ – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας). Heavy Metal (Λιοσίων 205). Ώρα 21:00

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ «ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ»

Η Οργάνωση Γη διοργανώνει μια δέσμη εργαστηρίων με τίτλο «Από τη θεωρία στην πράξη» που θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές του Μαΐου και του Ιουνίου στο Κέντρο της Γης με ελεύθερη είσοδο και σειρά προτεραιότητας για τους συμμετέχοντες. Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά σε όσες και όσους θέλουν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και να μάθουν εύκολες λύσεις για να διαχειρίζονται καλύτερα τις δικές τους ανάγκες αλλά και τις ανάγκες της Γης.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εργαστηρίων

1. (Δεν) Πετάω, 6 Μαΐου, Εισηγητής: Δημήτρης Δερματάς

2. Μαγειρεύω, 13 Μαΐου, Εισηγητής: Αντζελίνα Καλογεροπούλου

3. Καλλιεργώ, 20 Μαΐου, Εισηγητής: Νώντας Ευεργέτης

4. Πίσω στη Γη, 27 Μαΐου, Εισηγητής: Δημήτρης Μπιλάλης

5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, 3 Ιουνίου, Εισηγητές: Πέτρος Κουμπλής, Σπύρος Κατσαρός

6. Ντύνομαι, 10 Ιουνίου, Εισηγήτρια: Άντζυ Ραφτακοπούλου, Βασιλεία Ροζάνα

7. Μετακινούμαι, 17 Ιουνίου, Εισηγήτρια: Αφροδίτη Σημίτη, Γιώργος Πετρόπουλος

Οργάνωση Γη - Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία (Λεωφόρος Δημοκρατίας 67) Τηλ. 2102325380. Ώρες 10:00 με 15:00. Είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ