Παπαδήμος: Σήμερα κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδήμος: Σήμερα κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παιδική του γειτονιά στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος στις δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε ότι με την ψήφο του ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα αποφασίσει για την κυβέρνηση αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι « η ψήφος του πολίτη είναι η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας και αναμφισβήτητα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών».

Σε ερώτηση μάλιστα δημοσιογράφου εάν πιστεύει ότι εαν εως το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει νεα κυβέρνηση ο Λουκάς Παπαδήμος απάντηση καταφατικά.

Στα αξιοσημείωτα, ότι από νωρίς το πρωί έξω από το εκλογικό κέντρο εκτός από τα συνεργεία των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ήταν και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από την Κίνα!

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ