Πως θα κινηθούν σήμερα Μετρό – ΗΣΑΠ - Λεωφορεία – Τρολεϊ - Τράμ - iefimerida.gr

Πως θα κινηθούν σήμερα Μετρό – ΗΣΑΠ - Λεωφορεία – Τρολεϊ - Τράμ

έκτακτα δρομολόγια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη δρομολόγηση ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ για την Κυριακή των εκλογών, αλλά και για τη Δευτέρα 7 Μαΐου, για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Σε ό,τι αφορά τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά, δε θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων, ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση που θα σημειωθεί.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, στις 6 Μαΐου το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα παραταθεί κατά μία ώρα.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από τον σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 01.20, ξημερώματα..

Για τη γραμμή του Τραμ, προβλέπεται, το Σάββατο, 5 Μαΐου και την Κυριακή, 6 Μαΐου να εκτελούνται τα δρομολόγια ανά 25 λεπτά, αντί ανά 20 λεπτά, σε όλες τις γραμμές. Ακόμα, τη Δευτέρα, 7 Μαΐου, τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20 λεπτά, αντί ανά 15 λεπτά, σε όλες τις γραμμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ