Ποιοι σταρ του Χόλυγουντ δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο - iefimerida.gr

Ποιοι σταρ του Χόλυγουντ δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσκαρ κοσμούν τα τζάκια τους και δεκάδες εκατομμύρια δολάρια τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Αλλά από μόρφωση, το ταμείο είναι μείον. Όσο και αν προσπαθούν να το παίξουν κουλτουριάδες. Ειδικά ο Τζόνι.

Τζόνι Ντεπ
Η τελευταία φορά που ο Τζόνι είδε το εσωτερικό τάξης ήταν στα 15 του, όταν αποφάσισε μια μέρα να πάρει την κιθάρα του και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του με στόχο να γίνει ροκ σταρ. Το εξωφρενικό της υπόθεσης; Αποφάσισε να επιστρέψει, δυο εβδομάδες μετά, αλλά ο γυμνασιάρχης του είπε ότι είναι καλύτερα να κυνηγήσει το όνειρο του.

Χίλαρι Σουάνκ
Ποιος χρειάζεται απολυτήριο γυμνασίου, όταν έχει καβάτζα δυο Όσκαρ; H Χίλαρι πήρε το τροχόσπιτο που έμενε με την μητέρα της και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός. Αφήνοντας το σχολείο πίσω. Απόφαση που φαίνεται να μετάνιωσε ' Δεν είμαι περήφανη που δεν πήρα το απολυτήριό μου. Είναι ντροπή μου. Δική μου και της χώρα που γενικά έχει τεράστιο πρόβλημα στο θέμα της παιδείας'.

Τζέσικα Σίμπσον
Τα προϊόντα που λανσάρει έχουν τζίρο 1 δις δολάρια το χρόνο, 10% του οποίου καταλήγει στην τσέπη της. Αλλά δεν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει για το πόσο ηλίθια είναι όταν, το 2008, στα πλαίσια του reality που γύριζε με τον πρώην της Νικ Λάσει, τον ρώτησε 'Είναι δηλαδή κοτόπουλο ή τόνος;' όταν εκείνος της είπε να ανοίξει μια κονσέρβα τόνου της εταιρίας Chicken of the Sea.

Ντριου Μπάριμορ
Είχε ιδιωτικό δάσκαλο από τα τέσσερα της, όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ταινία, δυο χρόνια πριν το Ε.Τ. Αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει απολυτήριο, ούτε καν το πιστοποιητικό που δίνουν στην θέση του. Λογικό, αφού από τα εννιά της μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης που, ως γνωστόν, δεν δίνουν έμφαση στην μόρφωση των ασθενών τους.

Αλ Πατσίνο
Παιδί χωρισμένων γονιών, ο γεννημένος στο Μπρονξ Αλ ήθελε όσο τίποτα άλλο να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, αν και το παρατσούκλι του ήταν The Actor. Έχοντας πατώσει πανηγυρικά σε όλα τα μαθήματα πέρα από την έκθεση, αποφάσισε στα 16 του να τα παρατήσει. Η μάνα του διαφώνησε με την απόφαση αυτή και τον πέταξε έξω από το σπίτι.

Τζιμ Κάρει
Ο μοναδικός στην λίστα που είχε καλή δικαιολογία, καθώς πέρασε την εφηβεία του στο Τορόντο δουλεύοντας ταυτόχρονα σε τρεις δουλειές του ποδαριού προκειμένου να συντηρήσει -ολομόναχος- την πάμπτωχη οικογένειά του.

Και αυτοί είναι μόνο κάποιοι, ενδεικτικοί, της σχετικής τάσης που αποδεικνύει ότι:

Είτε δεν χρειάζεσαι τυπική μόρφωση, όταν διαθέτεις ταλέντο.

Είτε ότι το Χόλυγουντ είναι μια πόλη αμόρφωτων ηλιθίων.

Η ολοκληρωμένη λίστα σταρ που δεν τα έβγαλαν πέρα με τις απαιτήσεις του γυμνασίου περιλαμβάνει επίσης τους:

Πάρις Χίλτον

Μπρίτνει Σπίρς

Λίντσει Λόχαν

Τσάρλι Σιν

Κριστίνα Αγκιλέρα

Κριστίνα Άπλγκειτ

Μάρλον Μπράντο

Γκιζέλ Μπούνxεν

Μάικλ Κέιν

Σον Κόνερι

Ράσελ Κρόου

Τομ Κρουζ

Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ματ Ντίλον

Κόλιν Φάρελ

Κάρι Γκράντ

Νικόλ Κίντμαν

Κίρα Νάιτλι

Τζούντ Λο

Χίθ Λέτζερ

Μέριλιν Μονρόε

Κίφερ Σάδερλαντ

Τζον Τραβόλτα

Ούμα Θέρμαν

Κουέντιν Ταραντίνο

Ντέιβιντ Μπόουι

Έρικ Κλάπτον

Σελίν Ντιόν

Έμινεμ

Μπίλι Τζόελ

Έλτον Τζον

Πρινς

Σιλ

Φρανκ Σινάτρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ