Με ομιλία Τσίπρα η Πανελλαδική Συνάντηση για τη «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία» - iefimerida.gr

Με ομιλία Τσίπρα η Πανελλαδική Συνάντηση για τη «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου η «Πανελλαδική Συνάντηση για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Πρόκειται για μια προπαρασκευαστική συνάντηση εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου, αλλά και των επερχόμενων εθνικών εκλογών, στην κατεύθυνση συγκρότησης της «προοδευτικής συμμαχίας» που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το «παρών» πολλά στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συνδικάτων. 

Κατά τις ίδιες πηγές, μεταξύ άλλων, θα απευθύνουν ομιλίες η Λούκα Κατσέλη και ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ και της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. 

Η συνάντηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα και, πέραν του πρωθυπουργού, περιλαμβάνει δέκα βασικές ομιλίες, καθώς και άλλες, πιο σύντομες, παρεμβάσεις. 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ