Euroleague: Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός, 99-74 την Νταρουσάφακα - iefimerida.gr

Euroleague: Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός, 99-74 την Νταρουσάφακα

Παραλίγο 100αρα ο Ολυμπιακός /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδανικό τρόπο είπε «αντίο» ο Ολυμπιακός στην φετινή Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε πολύ εύκολα την Νταρουσάφακα με 99-74 στο κλειστό του ΣΕΦ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο ΟΣΦΠ δεν είχε κανένα ενδιαφέρον στο ματς, καθώς από χθες είχε μάθει τον αποκλεισμό του από τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ υποδέχτηκε την Νταρουσάφακα, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, καθώς οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία ελπίδα πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης. Παρ' όλα αυτά, προσέγγισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι ,μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεςι από ΛεΝτέι, Ουίλιαμς Γκος και Ουέμπερ, οι οποίοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και κατάφεραν να επικρατήσουν της ομάδας του Σελτσούκ Ερνάκ, παρά το γεγονός πως οι Τούρκοι βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και στο +11 (24-35, 12'). Ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι, ανεβάζοντας ρυθμό από την άμυνά τους και έτσι ολοκλήρωσε την Euroleague έχοντας ρεκόρ 15-15 και εκτός 8αδας.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 45-44, 75-56, 99-74

Ολυμπιακός: Γουέμπερ 13, Γουίλιαμς-Γκος 18 (2 τρίποντα, 6 ασίστ), Τουπάν 4, Μιλουτόνοβ 16 (6 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 4, Πρίντεζης 11 (1), Παπανικολάου 11 (1), Μάντζαρης 3, Ποκουσέβσκι, Αγραβάνης 3, Μπόγρης, ΛεΝτέι 16 (10/10 βολές)

Νταρουσάφακα: Οζμιζράκ 8 (1), Μπαϊγκούλ 9 (3), Κοσούτ 4, Ντεμίρ 12 (1), Κιντ 10 (2), Οζντεμίρογλου, Σαβάς 5, Ντάγκλας 6, Ντίμπλερ, Έβανς 11 (1), Έρικ 9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague νταρουσαφακα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ