Πύρρος Δήμας: «Δεν θα γίνω κομματόσκυλο» - iefimerida.gr

Πύρρος Δήμας: «Δεν θα γίνω κομματόσκυλο»

Πύρρος Δήμας: «Δεν θα γίνω κομματόσκυλο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να παλέψει για ακόμα μια φορά για όλους τους Έλληνες δηλώνει ο Πύρρος Δήμας και βγάζει από πάνω του τον μανδύα του «κομματόσκυλου» , τονίζοντας οι πολιτικοί θα πρέπει επιτέλους να κάνουν πράξη όσα υπόσχονται.

Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ τονίζει ότι «δεν θα γίνω κομματόσκυλο, θα παλέψω για τον Ελληνα», και εξηγεί πως πήρε την απόφαση να να μπει στη πολιτική.

«Ημουν στην Αμερική όταν χτύπησε το τηλέφωνο στις 5 το πρωί. Ηταν ο Βενιζέλος! Μου λέει "βάλε πλάτη για την Ελλάδα". Πήρα την απόφαση τελείως μόνος. Αλλά και τι να έκανα; Δεν γίνεται να καθόμαστε να μας βρίζουνε και να μην αντιδρούμε».

Ο Πύρρος Δήμας λέει στην συνέντευξή του «είχα καταντήσει γραφικός, έβγαινα στις συνεντεύξεις και έλεγα θα γίνει αυτό, θα γίνει εκείνο και δεν γινόταν τίποτα. Ε, τώρα θα πάρω εγώ την ευθύνη. Να δω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που όλοι λέμε ότι πρέπει να κάνουμε. Δεν θα αλλάξουν τα πράγματα λέγοντας οι πολιτικοί είναι άχρηστοι» ενώ επισημαίνει ότι «Για κάποιους ήμουν ο Αλβανός. Στην αρχή με πείραζε, τώρα δεν με ενοχλεί πια. Αυτοί που το λένε είναι ανιστόρητοι. Και όσο με τσιγκλάνε τόσο πιο πολύ δυναμώνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ