Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Οι Λιμενικοί επικοινώνησαν δύο φορές για την επιχείρηση-φιάσκο στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Οι Λιμενικοί επικοινώνησαν δύο φορές για την επιχείρηση-φιάσκο στα Εξάρχεια

Ανδρες της ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο τηλέφωνα έκαναν οι άνδρες του Λιμενικού στην ΕΛΑΣ για να τους ενημερώσουν για την χθεσινή επιχείρηση που κατέληξε σε φιάσκο στα Εξάρχεια.

Οπως υποστηρίζουν πηγές της ΕΛΑΣ τα τηλεφωνήματα έγιναν από τον τόπο που είχαν μεταβεί για έλεγχο, δηλαδή, την περιοχή των Εξαρχείων. Το πρώτο έγινε στο «100», 18 λεπτά αφότου είχαν φτάσει και το δεύτερο στο Α.Τ. Εξαρχείων λίγο αργότερα, δέκα λεπτά πριν την συμπλοκή με αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, όπως προκύπτει από την έρευνα κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος μαζί με Εισαγγελέα μετέβη στις 20:20 ώρα χθες (4 Απριλίου 2019) στην οδό Ερεσού και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια για έρευνα σε οικία σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από 18 λεπτά περίπου και συγκεκριμένα την 20:38:17 ώρα άτομο κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αμέσου Δράσεως (100) δηλώνοντας ότι είναι Αξιωματικός του Λιμενικού και ζήτησε συνδρομή ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την έρευνα, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται στο σημείο μαζί με Εισαγγελέα.

Την 20:50 ώρα άτομο με τα ίδια στοιχεία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ. Εξαρχείων ζητώντας συνδρομή για την έρευνα που πραγματοποιούσαν παρουσία Εισαγγελέα στο παραπάνω σημείο.

Σύμφωνα με την έρευνα η συμπλοκή μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και των αγνώστων δραστών ολοκληρώθηκε περί την 21:00 ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ