Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε το τραγούδι με τον Snoop Dogg -12.000 προβολές σε 25 λεπτά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε το τραγούδι με τον Snoop Dogg -12.000 προβολές σε 25 λεπτά [βίντεο]

Η Ελένη Φουρέιρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τη συνεργασία της χρονιάς και μαζί με τον θρυλικό Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan, παρουσιάζει το Sirens.

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφόρησε στις 18:00 ώρα Ελλάδος και περίπου 25 λεπτά μετά τη δημοσίευσή του στο Youtube έχει πάνω από 12.000 προβολές.

Το Sirens είναι ένα shash hit, που κυκλοφορεί από την Panik Records και πρόκειται για επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του Sirens είναι ότι πρώτη φορά το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεσή του.

Το Sirens κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και το videoclip γυρίστηκε σε Λος Aντζελες και Αθήνα, υπό την σκηνοθεσία του υποψήφιου για Echo Γερμανού σκηνοθέτη Harris Hodovic και των επιτυχημένων στην Ελλάδα PickCodes. Τα γυρίσματα κράτησαν 68 ώρες, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες των ταξιδιών.

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Eddy Morales, ο οποίος έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ και την Μαράια Κάρει, ενώ συμμετείχαν επαγγελματίες Αμερικανοί χορευτές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με την Γκουέν Στεφάνι και τον Κρις Μπράουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Φουρέιρα Snoop Dogg Sirens τραγούδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ