Φθιώτιδα: Ενέδρα με μαχαίρια σε φιλάθλους της ΑΕΚ -Τρεις τραυματίες [εικόνα] - iefimerida.gr

Φθιώτιδα: Ενέδρα με μαχαίρια σε φιλάθλους της ΑΕΚ -Τρεις τραυματίες [εικόνα]

Το καμένο αυτοκίνητο των φιλάθλων της ΑΕΚ (Φωτογραφία: lamiareport)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας μετά από επίθεση από φιλάθλους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με καταγγελίες.

Οι δράστες, όπως αναφέρει το lamiareport, μπλόκαραν πέντε φιλάθλους την ώρα που πλήρωναν τα διόδια στην Τραγάνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας μεταδίδει ότι το Ι.Χ. των φιλάθλων της ΑΕΚ, που μετέβαιναν στις Σέρρες για το Final-four γυναικών Κυπέλλου στο βόλεϊ., δέχθηκε επίθεση όταν άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τα δρόμο στο αμάξι. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή.

Περίπου 100 με 120 άτομα τους επιτέθηκαν χτύπησαν τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο έτρεξαν στα χωράφια και πρόλαβαν να σωθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση ήταν οργανωμένη, αφού οι δράστες είχαν καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες ή κράνη, και επιτέθηκαν στους φιλάθλους με ό,τι είχαν. Αποτέλεσμα ήταν τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το ένα μάλιστα φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μηρό. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αυτό που ακολούθησε αποτυπώνεται στο σώμα και στα πρόσωπα των τριών εκ των πέντε φιλάθλων, που διακομίσθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι δράστες πυρπόλησαν και το αυτοκίνητο καταστρέφοντάς το, ολοκληρωτικά.

Το καμένο αυτοκίνητο των οπαδών της ΑΕΚ (Φωτογραφία: lamiareport)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ