Τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης & Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ στην Cosmote TV [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης & Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ στην Cosmote TV [βίντεο]

Τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης & Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ στην Cosmote TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαββατοκύριακο με το ντέρμπι της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, τη «μονομαχία» στο «Καμπ Νου» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και συναρπαστικό θέαμα από τα παρκέ του ΝΒΑ, θα απολαύσουν μεταξύ άλλων οι συνδρομητές της COSMOTE TV, ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Το Σάββατο 6/4, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Allianz Arena, όπου η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Ντόρτμουντ (19.30, COSMOTE SPORT 1HD). Πριν την έναρξη του αγώνα, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης μέσα από την εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) και θα παρακολουθήσουν τα τελευταία νέα των ομάδων. Με τη λήξη του ντέρμπι, η εκπομπή θα επιστρέψει με αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών και την ανάλυση των καθοριστικών φάσεων.

Την ίδια ημέρα (Σάββατο 6/4), οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους ακόμα μία ενδιαφέρουσα «μάχη», καθώς στις 21.45 η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 2HD). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται προς το παρόν στην κορυφή της LaLiga Santander, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους ακολουθούν με απόσταση 8 βαθμών. Επίσης, μεταξύ των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα για την 31η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεχωρίζουν οι: Ρεάλ Μαδρίτης – Έιμπαρ (Σάββατο 6/4, 17.15), Θέλτα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (Κυριακή 7/4, 19.30) και Μπέτις – Βιγιαρεάλ (Κυριακή 7/4, 21.45). Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν στο COSMOTE SPORT 2HD.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Premier League, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαουθάμπτον (Παρασκευή 5/4, 22.00) και η Άρσεναλ την Έβερτον (Κυριακή 7/4, 16.05). Στο πρόγραμμα της εβδομάδας, θα παρακολουθήσουμε επίσης και την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Γουέστ Χαμ (Δευτέρα 8/4, 22.00) Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν στο COSMOTE SPORT 1HD.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα μεταφερθούν στα παρκέ του ΝΒΑ, και θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Πέισερς - Σέλτικς (Σάββατο 6/4, 03.00, COSMOTE SPORT 4HD), Ράπτορς - Χιτ (Κυριακή 7/4, 19.00, COSMOTE SPORT 6HD), Τίμπεργουλβς – Θάντερ (Κυριακή 7/4, 22.30, COSMOTE SPORT 4HD), Μάβερικς – Σανς (Τετάρτη 10/4, 03.30, COSMOTE SPORT 7HD), Θάντερ – Ρόκετς (Τετάρτη 10/4, 04.30, COSMOTE SPORT 4HD) και Σπερς – Μάβερικς (Πέμπτη 11/4, 03.00, COSMOTE SPORT 4HD). H ημέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η Κυριακή 7/4, καθώς οι Μπακς θα υποδεχθούν τους Νετς στο Μιλγουόκι (00.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Τέλος, η 22η αγωνιστική της δικής μας Betshop.gr Basket League, ολοκληρώνεται στα κανάλια COSMOTE SPORT την Κυριακή 7/4 με τα ματς Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels (14.45, COSMOTE SPORT 4HD) και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΠΑΟΚ (17.30, COSMOTE SPORT 4HD). Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινά την Τετάρτη 10/4, με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, να ξεχωρίζει (19.30, COSMOTE SPORT 4HD). Πριν το «τζάμπολ» οι συνδρομητές θα συντονιστούν στην pregame εκπομπή, για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, ενδιαφέροντα θέματα για τη μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα και συνεντεύξεις.

Με τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του νικητή, οι τηλεθεατές θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 4HD, καθώς μέσα από την postgame εκπομπή θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV, τα καλύτερα στιγμιότυπα, ενώ θα γίνει και η τεχνική ανάλυση του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ