Επίσκεψη Καμμένου στους τραυματίες λιμενικούς των Εξαρχείων - iefimerida.gr

Επίσκεψη Καμμένου στους τραυματίες λιμενικούς των Εξαρχείων

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους δύο λιμενικούς που τραυματίστηκαν στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης, επισκέφτηκε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, επισκέφτηκε τους δύο άνδρες στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών το πρωί της Παρασκευής, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα Εξάρχεια

Θυμίζουμε πως 7 άνδρες του Λιμεναρχείου Πειραιά με την συνδρομή Εισαγγελέα μετέβησαν το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, στα Εξάρχεια για κατ' οίκον έρευνα, όπου ανακάλυψαν 1,5 κιλό χασίς και ένα πιστόλι, ενώ συνέλαβαν και δύο γυναίκες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ομάδα 40 ατόμων που έφτασε στο σημείο και επιτέθηκε στο κλιμάκιο. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, με έναν εξ αυτών να δέχεται τρεις μαχαιριές στον μηρό. Ο δεύτερος τραυματίες φέρει τραύματα από γροθιές στο πρόσωπο.

Οι αντιεξουσιαστές απέσπασαν από τους λιμενικούς τα ιδιωτικά τους όπλα, και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ