Παπακώστα: Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει άβατο πουθενά στη χώρα - iefimerida.gr

Παπακώστα: Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει άβατο πουθενά στη χώρα

Κατερίνα Παπακώστα/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Εξάρχεια, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στον Real fm, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Η Κατερίνα Παπακώστα τόνισε πως «oι Υπηρεσίες όταν πρέπει να μιλήσουν, θα μιλήσουν. Όπως ξέρετε, υπάρχουν εξαιρετικά εξειδικευμένες υπηρεσίες με πολύ μεγάλη εμπειρία και τις οποίες εμπιστευόμαστε απολύτως γιατί έχουν κάνει μέχρι τώρα εξαιρετική δουλειά και συνεχίζουν να κάνουν άρα θα περιμένουμε να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι η προσπάθεια γίνεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Εργάζονται με σχέδιο, με επαγγελματισμό και αυτό είναι που πρέπει να μας καθησυχάζει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε», και πρόσθεσε:

«Αυτό που έχω εγώ να σας πω είναι το εξής: ότι είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει άβατο, πουθενά στη χώρα. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Από πού αποδεικνύεται, γιατί μερικοί λένε “ρε παιδί μου η Παπακώστα μας είπε καθάρισε το κέντρο της Αθήνας προχθές, τώρα δηλώνει ότι δεν υπάρχει άβατο και τα λοιπά”. Εδώ υπάρχουν αποδείξεις. Ποιες είναι οι αποδείξεις; Αφήστε τι λέω εγώ ή η κάθε πολιτική ηγεσία. Καταρχάς μόνοι σας είπατε ότι τι συνέβη στα Εξάρχεια που σημαίνει ότι επιχειρούν οι υπηρεσίες που πρέπει να επιχειρήσουν».

Σχετικά με την κριτική που ασκείται στην Αστυνομία και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η κ. Παπακώστα επεσήμανε ότι «εμείς δεν βγάζουμε ντουντούκα αλλά από την άλλη δε θέλουμε κιόλας να λέγεται ότι η Αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της, ότι δεν αφήνεται να κάνει την δουλειά της και ότι δεν γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα της αστυνόμευσης κάθε μέρα στην πράξη. Όποιοι θέλουν να πλήξουν την Παπακώστα γιατί ενδεχομένως τους ενοχλεί, ας μην πλήττουν τουλάχιστον την Αστυνομία και την κάνουν σάκο του μποξ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Παπακώστα εξάρχεια άβατο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ