Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στην Αγγελική Ηλιάδη: Αν συνειδητοποιούσα πως είμαστε δύο γυναίκες και ένας άνδρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στην Αγγελική Ηλιάδη: Αν συνειδητοποιούσα πως είμαστε δύο γυναίκες και ένας άνδρας [βίντεο]

Βίκυ Κάβουρα/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σιωπή της έσπασε η Βίκυ Κάβουρα μετά τα σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ ξεκαθάρισε πως με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες.

Μάλιστα σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε την απάντησή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», λέγοντας πως δεν θέλει μπλέξει σε καταστάσεις που εξυπηρετούν κάποιο σκοπό.

«Aν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω σε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω πως είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άνδρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ