Ο Κώστας Αρζόγλου σε ταινία με την κόρη του Ωρόρα και τη μητέρα της, Εστελ Μαριόν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Αρζόγλου σε ταινία με την κόρη του Ωρόρα και τη μητέρα της, Εστελ Μαριόν [βίντεο]

«Η τέχνη καταστρέφει»

Ενας πολυδιάστατος και ακούραστος ηθοποιός ο Κώστας Αρζόγλου επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη οθόνη, παρέα με την κόρη του Ωρόρα και τη μητέρα της Εστελ Μαριόν.

Στη νέα ταινία του Νίκου Κορνήλιου «Η τέχνη καταστρέφει» ο Κώστας Αρζόγλου ερμηνεύει έναν σπουδαίο ηθοποιό του θεάτρου.

Ο Κώστας Αρζόγλου ερμηνεύει έναν σπουδαίο ηθοποιό του θεάτρου που μετά από περιπετεια στην υγεία του ανεβάζει Μάκβεθ


...Ένας διάσημος ηθοποιός του θεάτρου, μετά από ένα έμφραγμα, καλεί κοντά του τις δύο κόρες του, από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Προσπαθώντας να τις κρατήσει δίπλα του, τους προτείνει να ανεβάσουν μαζί έναν «Μάκβεθ για τρεις». Στη διάρκεια των προβών έρχονται στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες για το παρελθόν, πικρίες και θυμοί απέναντι σε έναν πατέρα απόντα, δοσμένο ολοκληρωτικά στην τέχνη του. Εκείνος προκαλεί τις ηθοποιούς-κόρες τους να χρησιμοποιήσουν το τραυματικό αυτό παρελθόν στην ερμηνεία των ρόλων. Μέσα από την εγγύτητα των διαδοχικών προβών τα ψυχικά ρήγματα βαθαίνουν.

Μαζί του η κόρη του Ωρόρα Μαριον και η Γαλλίδα ηθοποιός Κάτια Λεκλέρκ Ο’ Γουόλις


Κινηματογραφική κόρη του Κώστα Αρζόγλου, αλλά και κόρη στην πραγματική ζωή, η ανερχόμενη ηθοποιός Ωρόρα Μαριόν, που μετράει σημαντικές συμμετοχές στο θεατρικό σανίδι και στον κινηματογράφο, όπως στην ταινία «A wedding», για την οποία κέρδισε το β’ βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ «Les Magritte du Cinema» στις Βρυξέλλες.

Στην ταινία παίζει η μητέρα των δυο παιδιών του Κώστα Αρζόγλου, Εστέλ Μαριόν, σημαντική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου του Βελγίου

Στην ταινία συμμετέχει η Γαλλίδα ηθοποιός Κάτια Λεκλέρκ Ο’ Γουόλις, που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Νίκο Κορνήλιο μετά τη «Μητριαρχία», υποδύεται τη μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Αρζόγλου. Στην ταινία παίζει επίσης και η μητέρα της Ωρόρα, Εστέλ Μαριόν, σημαντική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου του Βελγίου και καθηγήτρια υποκριτικής.

Η ταινία συμμετείχε στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ του Sao Paulo, στο 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, όπου έλαβε ομόφωνα Βραβείο Κοινού της επιτροπής αναγνωστών του «Αθηνοράματος» για τις εξαιρετικές ερμηνείες και την ανατρεπτική ματιά και τιμητική διάκριση από την επιτροπή σκηνοθετών του Πανοράματος.

Η ταινία συμμετείχε στο 42ο Διεθνές Φεστιβάλ του Sao Paulo, στο 58ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου όπου και βραβευτηκε
Ο Κώστας Αρζόγλου με την κόρη του

Πρωταγωνιστούν: Aurora Marion, Katia Leclerc O’ Wallis, Κώστας Αρζόγλου, Estelle Marion

Παραγωγή / Σκηνοθεσία: Νίκος Κορνήλιος

Κώστας Αρζόγλου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ -BACK HELD HANDS-
μια ταινία του Νίκου Κορνήλιου

11 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Filmcenter Τριανόν

Ο Κώστας Αρζόγλου σε ταινία με την κόρη του Ωρόρα και τη μητέρα της, Εστελ Μαριόν [βίντεο]  | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ