ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη με επιχειρηματίες για το νέο γήπεδο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη με επιχειρηματίες για το νέο γήπεδο

ΑΕΚ: Συνάντηση Μελισσανίδη με επιχειρηματίες για το νέο γήπεδο /Φωτογραφία: EUROKINISSI

Η ΑΕΚ προχωρά προς την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της.

Το γήπεδο της στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει σχηματοποιηθεί, οι εξέδρες είναι κατασκευασμένες, το στέγαστρο καταφτάνει εντός μηνός στην Αθήνα και παράλληλα ξεκινά η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με την «Αγιά Σοφιά» που ξεκινά πιθανότατα τον Ιούνιο.

Στόχος είναι την σεζόν 2020/21 η Ενωση να βρίσκεται στο νέο «σπίτι» της, χωρητικότητας περίπου 32.000 θέσεων. Και αυτό ήταν κάτι που επανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σε μια κρίσιμη συνάντηση-ενημέρωση που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης συναντήθηκε με δεκάδες επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας. Και τους ανέλυσε το σχέδιο του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αναπτύσσοντας παράλληλα και το πλάνο του για την αξιοποίηση της περιοχής η οποία αναμένεται να «ανέβει» με την κατασκευή του γηπέδου.

Μίλησε για την αξία του μεγάλου έργου και πόσο θα βοηθήσει τον σύλλογο και την περιοχή, ενώ στάθηκε αρκετά στην βελτίωση της εικόνας του άλσους. Τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι θα πρασινίσουν όλοι οι χώροι πέριξ της «Αγιάς Σοφιάς».

Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 80 εκατ.ευρώ. Με απόφαση Μελισσανίδη η ΑΕΚ δεν θα πάρει τραπεζικό δάνειο για να μην βιώσει την κατάσταση που αντιμετωπίζουν άλλοι σύλλογοι σε αντίστοιχα ζητήματα.

Τώρα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κατασκευάζεται από ίδιους πόρους, δημόσιους πόρους και από δωρεές (η μεγαλύτερη είναι του ίδιου του Δ.Μελισσανίδη), για να μην υπάρχουν «βαρίδια» στο μέλλον. Και στο πλαίσιο αυτό έγινε η ανάλυση προς τους επιχειρηματίες (παρουσία και του εφοπλιστή Πέτρου Παππά) που ενδιαφέρονται να συνδέσουν το όνομα τους με το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της ΑΕΚ. Επιχειρηματίες κάθε βεληνεκούς και από κάθε κλάδο που αγαπούν τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Δημήτρης Μελισσανίδης γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ