Ο Ακης Δείξιμος κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ακης Δείξιμος κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές [εικόνα]

Ακης Δείξιμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση του δημοτικού σύμβουλου με τον δήμο Μοσχάτου διεκδικεί ο γνωστός τραγουδιστής Ακης Δείξιμος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μοσχάτου- Ταύρου στο πλευρό του νυν δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου.

Οπως ανακοινώθηκε και στην παρουσίαση των υποψηφίων που έγινε την Τετάρτη, 3 Απριλίου, στο κέντρο Ομαλός, ο Άκης Δείξιμος θα διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο Μοσχάτου με τον συνδυασμό «Μοσχάτο – Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη Σύγχρονος Δήμος».

Να σημειωθεί πως ο Ακης Δείξιμος δεν είναι ο μόνος γνωστός στο ευρύ κοινό που κατεβαίνει ως υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019.

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου στις περιφερειακές Εκλογές 2019.

Ενώ από την άλλη, η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου, Μυρσίνη κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» στις δημοτικές Εκλογές 2019.

Τέλος υποψήφιος με τον δήμο Περιστερίου και τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη κατεβαίνει και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης.

 Ο Ακης Δείξιμος κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές [εικόνα] | iefimerida.gr 0



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ