Πατέρας για πέμπτη φορά ο Γκόρντον Ράμσεϊ – Γέννησε αγόρι η 44χρονη σύζυγός του, Τάνα [εικόνες]

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ και η σύζυγός του Τάνα, καλωσόρισαν στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί, ένα αγόρι με το όνομα Όσκαρ Τζέιμς, την Πέμπτη.

Ο διάσημος σεφ ανακοίνωσε την άφιξη του νέου μωρού μέσω Instagram γράφοντας: «Μετά από 3 Baftas και ένα Emmy... τελικά κερδίσαμε ένα Όσκαρ. Σας καλωσορίζουμε τον Όσκαρ Τζέιμς Ράμσεϊ, που ήρθε στον κόσμο στις 12:58 σήμερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

After 3 baftas and one Emmy... finally we have won an Oscar, please welcome Oscar James Ramsay, who touched down at 12:58 today for some lunch ! Xxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordon Ramsay (@gordongram) στις 4 Απρ, 2019 στις 8:26 πμ PDT

Το ζευγάρι έχει ήδη 4 παιδιά, την 21χρονη Μέγκαν, τα δίδυμα 19χρονα Χόλι και Τζακ και την 16χρονη Ματίλντα.

Τα παιδιά του σεφ ανάρτησαν με την σειρά τους φωτογραφία με το νέο μωρό, στις οποίες φαίνονται να κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό Όσκαρ. Μάλιστα, η 19χρονη Χόλι έγραψε: «Καθώς ήρθες στον κόσμο Όσκαρ Τζέιμς. Σ’ αγαπώ ήδη πάρα πολύ και σε ευχαριστώ για όλη την ευτυχία που μας έφερες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Welcome to the world baby Oscar James ❤️ I love you so so much already and thank you for the happiness you have bought us all xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy) στις 4 Απρ, 2019 στις 11:24 πμ PDT

Το νεογέννητο μωρό έχει ήδη αποκτήσει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram με έναν πολύ διάσημο οπαδό του ήδη, τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, που είναι φίλος με τα παιδιά του Γκόρντον Ράμσεϊ.

Ο διάσημος σεφ ξάφνιασε τους θαυμαστές του ανακοινώνοντας την είδηση της εγκυμοσύνης της 44χρονη συζύγου του, την Πρωτοχρονιά. Τότε, είχε αναρτήσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram από το σπίτι της οικογένειας, όπου κάθε μέλος της οικογένειας ευχόταν στους θαυμαστές του Γκόρντον Ράμσεϊ «χρόνια πολλά» και στο τέλος του βίντεο φαίνεται η Τάνα, να αποκαλύπτει την ήδη φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordon Ramsay (@gordongram) στις 1 Ιαν, 2019 στις 3:59 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ