Πρώτη βραδινή έξοδος για Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους - iefimerida.gr

Πρώτη βραδινή έξοδος για Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Κατερίνα Παπουτσάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ.

Εδω και ένα μήνα η ευτυχία τους είναι τεράστια μιας και απέχτησαν το δεύτερο τους παιδάκι. Το ζευγάρι δεν συνηθίζει τις πολλές εξόδους και την έκθεσή προς τα φλας της δημοσιότητας και τα παιδιά είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.
Ωστόσο βρήκαν την ευκαιρία να ξεκλέψουν ένα βράδυ και να διασκεδάσουν.

Το βράδυ της Πέμπτης, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει την πρώτη έξοδο μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου του και έτσι έδωσε το παρών στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η φίλη τους Γιάννα Τερζή.

Οι δυο τους μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν μέχρι με τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η Κατερινα Παπουτσάκη δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από την έξοδό τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι ποζάρει μαζί
Μία απολαυστική βραδιά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ