Πιτίνο: «Μπορεί να μείνω για 5 χρόνια» - iefimerida.gr

Πιτίνο: «Μπορεί να μείνω για 5 χρόνια»

Ο Ρικ Πιτίνο -Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικός ήταν για άλλη μια φορά ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, ως 6ος.

Ο Αμερικανός προπονητής δήλωσε πως σκέφτεται μόνο την επόμενη ημέρα όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας: «Μπορεί να μείνω για πέντε χρόνια με το πάθος μου στο μπάσκετ, αλλά σκέφτομαι πάντα την επόμενη ημέρα. Έτσι λειτουργώ. Απόψε για παράδειγμα θα διασκεδάσω».

Γιαννακόπουλος: Μύθος ο Πιτίνο

«Μύθο» χαρακτήρισε τον Ρικ Πιτίνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ευχήθηκε να παραμείνει για πολλά χρόνια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μετά τη νίκη επί της Μπούντουτσνοστ και την πρόκριση ως 6ος στα πλέι οφ της Euroleague, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προέβη στην εξής δήλωση:

«Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει και που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει σε εμάς. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να έχουμε στον πάγκο μας τον μύθο Ρικ Πιτίνο. Εκτός από την μεταμόρφωση της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ένας άνθρωπος από τον όποιο όλοι μαθαίνουμε καθημερινώς. Μακάρι να μείνει κοντά μας για πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ