Τένις: Πέρασε στα προημιτελικά η Σάκκαρη κερδίζοντας το Νο6 του κόσμου - iefimerida.gr

Τένις: Πέρασε στα προημιτελικά η Σάκκαρη κερδίζοντας το Νο6 του κόσμου

Η Μαρία Σάκκαρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετική η Μαρία Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Κίκι Μπέρτενς επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-3), κάνοντας τεράστια ανατροπή στην διάρκεια του πρώτου σετ της αναμέτρησης. Με αυτή τη νίκη, η Ελληνίδα και το Νο6 στον κόσμο, είναι στο 3-3 στις νίκες. Στον επόμενο γύρο πλέον, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπουζαρνέσκου και Βοζνιάκι στα προημιτελικά του τουρνουά τένις του Τσάρλεστον.

Μιλώντας για το παιχνίδι και για τη μεγάλη της νίκη είπε η Σάκκαρη «Είμαι ενθουσιασμένη, δεν έχω λόγια! Μετά από 2 μήνες μετά το Australian Open, που έχανα στον 1ο ή στον 2ο γύρο, ήθελα πολύ να επιστρέψω δυνατότερη. Νιώθω εκπληκτικά. Όλοι ξέρουμε πως είναι εκπληκτική παίκτρια, σε όλες τις επιφάνειες αλλά ειδικά στο χώμα που είναι η αγαπημένη της, οπότε ήταν πολύ δύσκολο. Μπαίνοντας σ' αυτόν τον αγώνα προσπάθησα να είμαι σταθερή, να τρέξω πολύ, να επιστρέψω πολλές μπάλες, να προσπαθήσω να επιστρέψω τα μεγάλα σερβίς. Νομίζω πως τα πήγα καλά και είμαι πολύ χαρούμενη με τον αγώνα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις μαρια σακκαρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ