MasterChef 3: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ομαδική -Ποιος πήρε ασυλία από τους χαμένους [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ομαδική -Ποιος πήρε ασυλία από τους χαμένους [βίντεο]

Παίκτες του MasterChef/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα βραβεία και τα έπαθλα, τα ψέμματα τελείωσαν για τους παίκτες του MasterChef 3, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ακόμη μία ομαδική δοκιμασία.

Ωστόσο το αποτέλεσμα των «μπλε» και των «κόκκινων» δεν ικανοποίησαν απόλυτα τους κριτές, οι οποίοι έκαναν λόγο για αντιγραφή πιάτο.

Οι βαθμολογίες της μπλε και της κόκκινης ομάδας ήταν με μικρή διαφορά σε όλα τα πιάτα.

Ωστόσο, μια από τις δυο ομάδες του MasterChef κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο που ήταν μια υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, απολαμβάνοντας ένα τέλειο γεύμα με θέα το Μικρολίμανο.

Η ομάδα που νίκησε ήταν «Οι κόκκινοι» με αποτέλεσμα οι ηττημένοι, δηλαδή οι «Μπλε» να μπουν ξανά στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Πάντως πριν μπουν στην κουζίνα, οι μπλε έπρεπε να αποφασίσουν σε ποιοn παίκτη θα δώσουν ασυλία.

Ο Σταμάτης Κωβαίος, ως αρχηγός, έπρεπε να επιλέξει ή να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο.

Ο παίκτης του MasterChef θέλησε να υποδείξει τον εαυτό του ως τον πρώτο υποψήφιο, ωστόσο, οι συμπαίκτες του του άλλαξαν τη γνώμη.

Ετσι μετά από συζήτηση, ο Σταμάτης αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Παντελή Βούρο, με την προϋπόθεση να τον ψηφίσουν όλοι για να βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ