Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο Λασκαράκη- Σουλτάτου [βίντεο]

Η Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την είδηση του γάμου της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Η αγαπητή παρουσιάστρια που είχε αποκαλύψει - όταν φιλοξενούσε στο πλατό της εκπομπή της την ηθοποιό - πως είναι γειτόνισσες, έκανε κι άλλες αποκαλύψεις σχετικά με τον γάμο της Λασκαράκη και του Σουλτάτου.

Η Ελένη, λοιπόν, μιλώντας στη Ελιάνα Χρυσικοπούλου που αναρωτήθηκε γιατί η ηθοποιός δεν ανέφερε, όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της, ότι παντρεύεται με τον γνωστό σεφ, εξήγησε:

«Συγγνώμη, εγώ το ήξερα εδώ και μήνες. Αλλά πρέπει να αφήνουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν όποτε πρέπει να μιλήσουν. Μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν» είπε.

Στη συνέχεια τους ευχήθηκε: «Μπράβο σας ρε παιδιά, εγώ πολύ χαίρομαι για εσάς. Έτσι να είσαστε και έτσι θα είσαστε και τα επόμενα χρόνια. Όχι αυτά τα πρώτα μόνο», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ