Λάλα Σάλμα: Η πρώτη φωτό της πριγκίπισσας του Μαρόκο μετά από ένα χρόνο «εξαφάνισης» [εικόνες] - iefimerida.gr

Λάλα Σάλμα: Η πρώτη φωτό της πριγκίπισσας του Μαρόκο μετά από ένα χρόνο «εξαφάνισης» [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα του Μαρόκου. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σημάδι» ζωής έδωσε η εξαφανισμένη πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα του Μαρόκο, η οποία έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και περίπου ένα χρόνο, συνελήφθη από παπαράτσι να τρώει σε εστιατόριο στο Μαρόκο μαζί με την κόρη της.

Η πριγκίπισσα που περνά το καλοκαίρι της στην Ελλάδα είχε εξαφανιστεί εντελώς από την δημόσια ζωή, ενώ η Λάλα Σάλμα βρέθηκε στο στόχαστρο των διεθνών ΜΜΕ μετά την επίσκεψη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο οπου και συναντήθηκαν με τον σύζυγό της Μοχάμεντ ΣΤ’ του Μαρόκο, ωστόσο η πριγκίπισσα δεν έδωσε ούτε και τότε το «παρών» στις εκδηλώσεις προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγος της Βρετανίας.

Λάλα Σάλμα: Η πρώτη φωτό της πριγκίπισσας του Μαρόκο μετά από ένα χρόνο «εξαφάνισης» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τα τοπικά μέσα στο Μαρόκο δεν τολμούν να αγγίξουν το θέμα, ωστόσο δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως η Λάλα Σάλμα και ο Πρίγκιπας Μοχάμεντ ζουν πια χωριστές ζωές.

Ο ρεπόρτερ των γαλαζοαίματων, λοιπόν, Ρικ Εβερς δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Twitter, στην οποία όπως αναφέρει φαίνεται η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα να γευματίζει με την κόρη της σε γνωστό εστιατόριο του Μαρόκο μαζί με πολυάριθμους φρουρούς ασφαλείας.

“Waar is Lalla Salma?” In Marokko! De ‘verdwenen’ echtgenote van de Marokkaanse koning is na zo’n 15 maanden weer gezien. Samen met haar dochter is ze op het Djemaa el Fna-plein gespot, temidden van tal van beveiligers. pic.twitter.com/ynyjEaIjbu

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η Λάμα Σάλμα όντως δείπνησε στο συγκεκριμένο εστιατόριο, ενώ θαμώνες του εστιατορίου ανέφεραν πως ήταν πολύ φιλική, ενώ δεν δίστασε να χαιρετήσει όσους την αναγνώρισαν.

Οσο για το που μένει πια η πριγκίπισσα του Μαρόκο;

Λάλα Σάλμα: Η πρώτη φωτό της πριγκίπισσας του Μαρόκο μετά από ένα χρόνο «εξαφάνισης» [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λάλα Σάλμα μένει σε ένα χλιδάτο διαμέρισμα κοντά στο Παλάτι ώστε να επισκέπτεται συχνά τα παιδιά της.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ