Η Κιμ Καρντάσιαν τώρα πουλά και γυαλιά ηλίου – Και κοστίζουν λιγότερο από 100 δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν τώρα πουλά και γυαλιά ηλίου – Και κοστίζουν λιγότερο από 100 δολάρια [εικόνες]

Η Κιμ Καρντάσιαν με τα νέα της γυαλιά ηλίου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια εποχή που βασιλεύουν τα ριάλιτι, πολλές είναι οι κοπέλες που έχουν ως πρότυπό τους την Κιμ Καρντάσιαν και θέλουν να της μοιάσουν. Και ίσως, τώρα δεν θα χρειάζεται να το ακριβοπληρώσουν.

Η 38χρονη επιχειρηματίας, συνεργάστηκε με την ευρωπαϊκή μάρκα γυαλιών οράσεως Carolina Lemke για την δημιουργία μιας σειράς 7 γυαλιών ηλίου, εμπνευσμένη από τα sci-fi γυαλιά της δεκαετίας του ‘90.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 29 Μάρ, 2019 στις 9:30 πμ PDT


Η Κιμ Καρντάσιαν είχε την πρώτη επαφή με τα σχέδια της Carolina Lemke σε μια συνάντησή της με την φίλη και μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ραφαέιλι. «Μιλούσαμε για τις δουλειές που έκανε εκείνη την περίοδο και μου έδειξε την διαφήμιση που έκανε με το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα στο Ισραήλ και το βρήκα πολύ διασκεδαστικό και ωραίο» είπε η Κιμ Καρντάσιαν στο περιοδικό People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA LEMKE (@carolinalemkeberlin) στις 2 Απρ, 2019 στις 11:34 πμ PDT


Στην συνέχεια, μετά την συνάντηση με την ομάδα της Carolina Lemke, αποφάσισαν πως δεν υπήρχε καλύτερος να μπει η επωνυμία στην αγορά των ΗΠΑ, παρά με μια μοναδική συνεργαια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA LEMKE (@carolinalemkeberlin) στις 3 Απρ, 2019 στις 11:56 πμ PDT

«Έδειξα πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί μπορούσαμε να σχεδιάσουμε, από την αρχή μέχρι το τέλος, ότι γυαλιά ηλίου ήθελα» λέει η Κιμ Καρντάσιαν. «Ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική συνεργασία να βλέπεις το πώς γίνονται τα γυαλιά ηλίου».

Όσον αφορά στην επιλογή των σχημάτων, των μεγεθών και των χρωμάτων, η Κιμ Καρντάσιαν δημιούργησε σχέδια γυαλιών ηλίου που πάντα ήθελε, αλλά δεν έβρισκε πουθενά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Drop 1 All of the @carolinalemkeberlin sunglasses are available now at CarolinaLemke.com - I’m wearing Sahara in this pic in gold! #Lemke_Partner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 2 Απρ, 2019 στις 9:40 πμ PDT


«Φτιάξαμε ουσιαστικά όλα όσα ήθελα και δεν έβρισκα. Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα» λέει για τα γυαλιά ηλίου, που διαθέτουν πολύχρωμους καθρέφτες και σπορ σχήματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA LEMKE (@carolinalemkeberlin) στις 31 Μάρ, 2019 στις 9:43 πμ PDT


Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως η διάσημη τηλεπερσόνα θέλησε να διατηρήσει την τιμή στα 90 δολάρια για να βεβαιωθεί πως οι οπαδοί της δεν θα χρειαζόταν να κάνουν αποταμίευση για να αγοράσουν ένα ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA LEMKE (@carolinalemkeberlin) στις 28 Μάρ, 2019 στις 6:03 πμ PDT


«Ήθελα κάτι που να μην είναι υπερβολικά φθηνό γιατί ήθελα πραγματικά να είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλά από την άλλη ήθελα να είναι προσβάσιμο από τους θαυμαστές μου» λέει η Κιμ Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Carolina Lemke γυαλιά ηλίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ