Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει Ultrex Men γιατί είναι ο καλύτερος -Eσύ; - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει Ultrex Men γιατί είναι ο καλύτερος -Eσύ;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπιστεύεται το Ultrex Men
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τούτη την εποχή το μεγαλύτερο brand στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ο απόλυτος σούπερ σταρ.

https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=28018573&PluID=0&ord=%%CACHEBUSTER%%&rtu=-1

Μετρά τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται για το τέταρτο σερί, αυτή την φορά με την Γιουβέντους με την οποία είναι ήδη σχεδόν Πρωταθλητής Ιταλίας. Κάθε χρόνο και καλύτερος, κάθε χρόνο και ο... καλύτερος!

Μετά την Ισπανία διανύει μια εξαιρετική σεζόν και στην Ιταλία και επειδή είναι ο καλύτερος θέλει να επιλέγει τα... καλύτερα.

Καμία πρόκληση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται αξεπέραστη. Κι αυτό δεν αφορά μόνο στις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην εμφάνισή του, η οποία πρέπει να είναι άψογη.
Ένα τόσο διάσημο όνομα, δεν θα μπορούσε να εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες, χωρίς να είναι τέλειος. Κι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Τον φαντάζεστε να πανηγυρίζει ένα γκολ του και την ώρα που τον δείχνουν κοντινό πλάνο οι κάμερες, οι ώμοι του να είναι γεμάτοι πιτυρίδα; Θα ήταν αδιανόητο για τον σούπερ σταρ των γηπέδων.

Και η πιτυρίδα είναι ένα πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και κάθε, σχεδόν, άνδρας, Το τριχωτό της κεφαλής έρχεται αντιμέτωπο με περισσότερο ιδρώτα, εμφανέστερη πιτυρίδα και περισσότερη λιπαρότητα.

Αλλά ο CR7 έχει βρει, φυσικά, την λύση για μια άψογη εμφάνιση που δεν θα τον προδώσει ποτέ. Χρησιμοποιεί Ultrex Men, το No1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο.

Το Ultrex Men αντιμετωπίζει την δική του πρόκληση, που ακούει στο όνομα πιτυρίδα, και χάρη στην νέα του ισχυρή σύνθεση με τεχνολογία Bio-Booster, προσφέρει σε κάθε άνδρα την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται,

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει Ultrex Men γιατί είναι ο καλύτερος. Εσύ όχι;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ