Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ - iefimerida.gr

Η ΝΔ καταδικάζει τα επεισόδια πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ

ΝΔ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική της καταδίκη για τα βίαια επεισόδια και τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν από μέλη του ΠΑΜΕ τα ξημερώματα λίγο πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, εκφράζει η ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως η βία δεν έχει θέση ούτε στην πολιτική ζωή της χώρας, ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα προσθέτοντας πως οι απαράδεκτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν, προσβάλλουν τους εργαζόμενους και τραυματίζουν τη δημοκρατία.

«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και οι διαφορές επιλύονται από τη Δικαιοσύνη, την οποία όλοι οφείλουν να εμπιστεύονται και να σέβονται τις αποφάσεις της» δηλώνει η ΝΔ καλώντας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως λέει «επένδυσε στη βία, να διασφαλίσει επιτέλους την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ και οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης να ολοκληρωθούν με δημοκρατικό τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ συνέδριο ΓΣΕΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΜΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ