Αφαίμαξη επιχειρήσεων με αύξηση φόρων 155% - iefimerida.gr

Αφαίμαξη επιχειρήσεων με αύξηση φόρων 155%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η σταθεροποίηση και η δειλή ανάκαμψη της οικονομίας την τελευταία διετία να επέτρεψε τις επιχειρήσεις να πάρουν μια μεγάλη ανάσα, καταγράφοντας σημαντική αύξηση εσόδων και κερδών μετά την βύθιση που προκάλεσε η κρίση, ωστόσο η καλή αυτή εικόνα διαλύεται μόλις οι επιχειρήσεις περάσουν από τα... ταμεία του κράτους.

Από τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος προκύπτει ότι η αύξηση των κερδών προκάλεσε τριπλάσια αύξηση των φόρων εξανεμίζοντας την τελική κερδοφορία των επιχειρήσεων! Όπως υπογραμμίζεται στην έκθεση της ΤτΕ η υψηλή φορολόγηση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που συγκρατούν την αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας. Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για την πορεία των εσόδων και των κερδών των επιχειρήσεων και την αφαίμαξη της κερδοφορίας τους από την υπερφορολόγηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόροι επιχειρήσεις κρίση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ