«Κατέρρευσε» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς -Σε ψυχιατρική κλινική λόγω του άρρωστου πατέρα της [εικόνα] - iefimerida.gr

«Κατέρρευσε» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς -Σε ψυχιατρική κλινική λόγω του άρρωστου πατέρα της [εικόνα]

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο σπίτι της σε μια φωτογραφία από το instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ντίβα της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από έντονο συναισθηματικό στρες.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό Variety, η 37 ετών τραγουδίστρια εισήχθη στο κέντρο πριν από μια εβδομάδα και αναμένεται αν παραμείνει εκεί για θεραπεία για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα.

Φαίνεται πως η Αμερικανή αδυνατεί να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα υγείας του πατέρα της Τζέιμι, ο οποίος και υπεβλήθη σε νέα εγχείριση πρόσφατα. Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η ερμηνεύτρια του Toxic, Μπρίτενϊ Σπίαρς, ματαίωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για να βρίσκεται κοντά στον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις 4 Ιαν, 2019 στις 9:01 πμ PST

Όπως μάλιστα έγραφε τότε στο Instagram: «Πριν από δυο μήνες ο πατέρας μου εισήχθη στο νοσοκομείο και κόντεψε να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε από αυτή την περιπέτεια ζωντανός, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να εστιάσω όλη μου την ενέργεια και την προσοχή στην οικογένειά μου αυτή τη φορά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπρίντεϊ ζητά ψυχολογική υποστήριξη. Το 2007, η τραγουδίστρια ξύρισε το κεφάλι της και επιτέθηκε σε παπαράτσι με μια ομπρέλα. Λίγο αργότερα εισήχθη σε κλινική του ιατρικού κέντρου UCLA. Σύμφωνα μάλιστα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ήταν ο πατέρας της που της έσωσε τότε τη ζωή. Όπως δήλωνε τότε, ο Τζέιμι, φοβόταν πως θα ξυπνήσει μια μέρα από κάποιο τηλέφωνο που θα του μετέφερε τα δυσάρεστα νέα για την διάσημη κόρη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ