Ιντριγκα στο Παλάτι: Το προνόμιο που έκοψε η Ελισάβετ στην Μέγκαν Μαρκλ και έκανε έξαλλο τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιντριγκα στο Παλάτι: Το προνόμιο που έκοψε η Ελισάβετ στην Μέγκαν Μαρκλ και έκανε έξαλλο τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Μέγκαν Μαρκλ (Φωτογραφία: Phil Noble/Pool Photo via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει «απαγορεύσει» στη Μέγκαν Μαρκλ να αφορά ορισμένα από τα ανεκτίμητα κοσμήματα της συλλογής της.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η The Sun, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι έξαλλος, καθώς δεν υπάρχει η ίδια απαγόρευση για την Κέιτ Μίντλετον.

Πηγές από το Παλάτι φέρεται αν τονίζουν ότι ορισμένα κομμάτια από τη συλλογή, τα οποία δανείζονται με τη διακριτική ευχέρεια της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν είναι διαθέσιμα στη Μέγκαν Μαρκλ.

Η βασίλισσα φαίνεται πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς «δεν της άρεσε η απαιτητική συμπεριφορά της Μέγκαν» πριν από τον γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος φέρεται να είπε στο προσωπικό: «Η Μέγκαν ότι θέλει, το παίρνει».

Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ φέρεται να έφερε νέους αυστηρούς κανόνες σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την τάξη και την ιεραρχία. Βασιλική πηγή είπε στη The Sun: «Για να είμαι ειλικρινής, στη Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αρέσουν κάποιες απαιτήσεις της Μέγκαν, ειδικά ως νέο μέλος της οικογένειας».

«Αποτέλεσμα είναι το παλάτι να αποφάσισε να μην έχει στη διάθεση της όλα τα αντικείμενα της βασιλικής συλλογής. Στο πλαίσιο αυτό, η βασίλισσα ενημέρωσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ πως τα κομμάτια της Royal Collection που φορέθηκαν από την πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμα στην Μέγκαν Μαρκλ», πρόσθεσε.

Πέρυσι, η Mail αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στην Μέγκαν Μαρκλ να μην φορέσει μια τιάρα στο πρώτο της επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό, θέλοντας να αποφύγει τις όποιες υπερβολές.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζε να δανειστεί μια τιάρα από τη βασιλική συλλογή για μια εκδήλωση, αλλά ο πεθερός της της ζήτησε να μην την επιλέξει προκειμένου να μην θεωρηθεί ακατάλληλη.

Η απουσία της τιάρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον πρόεδρο των Φίτζι, Τζορτζ Κονρότε, ήταν εμφανής καθώς την ίδια ώρα η Κέιτ Μίντλετον φορούσε στο κεφάλι της μια τιάρα από διαμάντια και μαργαριτάρια που άνηκε κάποτε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια που λέγεται ότι τα δανείστηκε, πιθανώς από τη Royal Collection, η οποία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή έργων τέχνης στον κόσμο.

Η Μέγκαν Μαρκλ με μπλε outfit στα Φίτζι

Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη ένταση για μια... τιάρα. Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, η πρώην ηθοποιός λέγεται ότι ήθελε να φορέσει μια τιάρα με σμαράγδια, αίτημα, ωστόσο, που απορρίφθηκε καθώς οι πολύτιμοι λίθοι μπορεί να προέρχονταν από τη Ρωσία.

Οταν ο πρίγκιπας Χάρι το άκουσε αυτό, φέρεται να είπε: «Ο,τι θέλει η Μέγκαν, το παίρνει», δήλωση που προκάλεσε την παρέμβαση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τελικά, όπως όλοι είδαμε, η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε τη διαμαντένια τιάρα της πριγκίπισσας Μέρι.

Το πριγκιπικό ζευγάρι λίγο μετά τον γάμο του

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ