Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ -Γράφουν συνθήματα στους τοίχους [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ -Γράφουν συνθήματα στους τοίχους [εικόνες]

Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Συνεχίζεται η συμβολική κατάληψη του κτιρίου της ΓΣΕΕ από μέλη του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα το πρωί με αφορμή την απόπειρα διεξαγωγής συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ καταγγέλλουν ότι η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ είχε μετατρέψει τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου σε φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας να ελέγχουν τις εισόδους και να απειλούν τους εργαζόμενους.

Εξάλλου, νωρίτερα η ΓΣΕΕ από την πλευρά της κατήγγειλε εισβολή ατόμων του ΠΑΜΕ στο ξενοδοχείο που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τέσσερα μέλη της διοίκησης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τα επεισόδια με το ΠΑΜΕ ωστόσο να διαψεύδει το γεγονός και τη ΓΣΕΕ να καυτηριάζει τη στάση της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ που όπως εξηγεί είχαν προηγηθεί εγκαίρως για το ενδεχόμενο επεισοδίων στα πλαίσια του συνεδρίου.

Μέλη του ΠΑΜΕ γράφουν συνθήματα στα γραφεία της ΓΣΕΕ

«Η συνδικαλιστική μαφία αφού δεν υπολόγισε καλά τα νούμερα των "προσλήψεων'" των μπράβων και της αστυνομικής παρουσίας, ξεκίνησε τους θεατρινισμούς παριστάνοντας τους λιπόθυμους και τους τραυματίες, καλώντας οι ίδιοι ασθενοφόρα για να τους πάνε στο νοσοκομείο, με στόχο να προκληθούν δικαστικές διώξεις.

Η μόνη σοβαρή εξέταση που μπορεί να γίνει στους γνωστούς συνδικαλιστές της συνδικαλιστικής μαφίας Κιουτσούκη-Θεοχάρη, είναι να γίνουν στο νοσοκομείο εξετάσεις αίματος και αλκοτέστ.

Σαν τον κλέφτη, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και σε πεντάστερο ξενοδοχείο-φρούριο που άνοιξε μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες πίσω από τριπλές-κλειδαμπαρωμένες πόρτες για να κάνει ένα συνέδριο της Κόζα Νόστρα.

Την ίδια στιγμή με πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά των εργατικών συνεδρίων, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΜΕ προκειμένου να μην καταγράφουν οι αθλιότητες τους. Η συνδικαλιστική μαφία ύστερα από όλα αυτά τα αίσχη που έχουν προηγηθεί σε εργατικά κέντρα όλης της χώρας, στην ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων και στην Καλαμάτα, έχει το θράσος να αναφέρεται σε δημοκρατικές διαδικασίες και ελευθερίες», τονίζει το ΠΑΜΕ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ κρατούν πανό και σημαίες

Αυτήν την ώρα περίπου 50 μέλη του ΠΑΜΕ παραμένουν έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ επί της οδού Πατησίων. Με κεντρικό σύνθημα «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών», οι συγκεντρωμένοι ξεκαθαρίζουν ότι προτίθενται να παραμείνουν στο σημείο, με τον «πόλεμο» στις τάξεις του μεγαλύτερου εργατικού συνδικάτου της χώρας να εντείνεται.

Σημειώνεται ότι εντός του κτιρίου δεν υπάρχουν υπάλληλοι ή μέλη της ΓΣΕΕ.

Περίπου 50 μέλη του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ
Τα μέλη του ΠΑΜΕ συνεχίζουν την κατάληψη
Το πανό που κρέμασαν στα γραφεία της ΓΣΕΕ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΣΕΕ ΠΑΜΕ κατάληψη ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ