ΚΙΝΑΛ: Τραμπούκικη η επίθεση του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ: Τραμπούκικη η επίθεση του ΠΑΜΕ στη ΓΣΕΕ

Σήμα του ΚΙΝΑΛ/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα, στον χώρο όπου σε λίγες ώρες θα διεξαγόταν το συνέδριο της ΓΣΕΕ, στη Ρόδο, αναφέρθηκε σε δήλωσή της, η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα τη νέα τραμπούκικη επίθεση του ΠΑΜΕ με σκοπό τη ματαίωση του συνεδρίου και τον διορισμό από τα δικαστήρια διοίκησης της ΓΣΕΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ως Κίνημα Αλλαγής είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να συμβούν έκτροπα. Είχαμε ζητήσει από την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γεροβασίλη, να προστατεύσει τις θεσμικές λειτουργίες του Συνεδρίου και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων», πρόσθεσε στη συνέχεια η κ. Χριστοφιλοπούλου, τονίζοντας ότι:

«Δυστυχώς, όχι μόνο αδιαφόρησαν, αλλά ως φαίνεται συνειδητά ευνοούν τα σχέδια διάλυσης της ΓΣΕΕ».

«Καλούμε όλες τις αρμόδιες Αρχές της Πολιτείας, έστω και τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να μην κυριαρχήσει η βία και ο τραμπουκισμός στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας», ανέφερε κλείνοτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ