Καθηλώνει ο Χοακίν Φίνιξ ως «Τζόκερ» στο πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Καθηλώνει ο Χοακίν Φίνιξ ως «Τζόκερ» στο πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήρθε χθες Τετάρτη το πρώτο τρέιλερ από την νέα ταινία της Warner Bros με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ ως Τζόκερ.

Ο Φίνιξ υποδύεται τον Άρθουρ Φλεκ, έναν αποτυχημένο stand-up comedian με διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση ο οποίος στη συνέχεια γίνεται ο περιβόητος Τζόκερ, αιώνιος εχθρός του Μπάτμαν στο σύμπαν της DC.

Στο βίντεο, O Φλεκ γράφει στο σημειωματάριό του τη λέξη «αστεία» (Jokes) μαζί με τη φράση «το χειρότερο όταν έχεις μια ψυχική ασθένεια είναι πως ο κόσμος περιμένει από σένα να συμπεριφέρεσαι σαν να μην έχεις».

«Η μητέρα μου πάντα μου λέει να χαμογελάω, μου είπε να έχω έναν σκοπό, να φέρω χαμόγελα και χαρά στον κόσμο», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός.

Στο τρέιλερ υπάρχουν πλάνα με τον Φλεκ να μπαίνει μέσα στο Arkham State Hospital και να φοράει στολές κλόουν.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Aξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια που έχει λάβει μέχρι στιγμής το τρέιλερ στο Twitter είναι διθυραμβικά, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον Φίνιξ για τον τρόπο με τον οποίο ενσαρκώνει τον αιώνιο εχθρό του Μπάτμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χοακίν Φίνιξ ΤΖΟΚΕΡ τρέιλερ Warner Bros
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ