Ταξίδια: Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί για μοναχικούς ταξιδιώτες - iefimerida.gr

Ταξίδια: Αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί για μοναχικούς ταξιδιώτες

Ιδανικοί προορισμοί για μοναχικούς ταξιδιώτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εποχή μας οι μοναχικοί ταξιδιώτες δεν αποτελούν πλέον σπάνιο φαινόμενο.

Αντίθετα ολοένα περισσότερες και περισσότεροι επιλέγουν να ταξιδέψουν μοναχικά για να ζήσουν μια νέα εμπειρία δημιουργώντας μια τάση στην τουριστική βιομηχανία.

Είτε πρόκειται για μόδα, είτε για μια γνήσια συνειδητή επιλογή διαφυγής από την καθημερινότητα, τα τελευταία χρόνια οι μοναχικές διακοπές κερδίζουν έδαφος.

Είτε πρόκειται για μόδα, είτε για μια γνήσια συνειδητή επιλογή διαφυγής απο την καθημερινότητα, τα τελευταία χρόνια οι μοναχικές διακοπές κερδίζουν έδαφος.

Hostels και Airbnb κάνουν «χρυσές δουλειές», με επισκέπτες που επιθυμούν πιο χαλαρές και πιο χαμηλού κόστους διακοπές, ταξιδεύοντας μόνοι για να βιώσουν μια νέα εμπειρία.

Διαβάστε στο economistas.gr ποιες χώρες θεωρούνται ως οι καλύτεροι προορισμοί για τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με παρέα τον… εαυτό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ