MasterChef 3: Ξεκίνησαν οι παρεξηγήσεις με την είσοδο των παλιών παικτών -Τι είπαν Τάσος- Σταμάτης [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Ξεκίνησαν οι παρεξηγήσεις με την είσοδο των παλιών παικτών -Τι είπαν Τάσος- Σταμάτης [βίντεο]

Σωτήρης Κοντιζάς- Τάσος/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δεν επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες στο MasterChef 3 και ξεκίνησαν οι παρεξήγησεις.

Ο λόγος για τον Σταμάτη και τον Τάσο.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που ο Τάσος Κυρικλάκης κλήθηκε να επιλέξει κάποιον για βοηθό στην κουζίνα, εκείνος επέλεξε τον Μανώλη, αφήνοντας έκπληκτο τον μέχρι τότε κολλητό του, τον Σταμάτη.

Οπως ηταν φυσικό, ο Σταμάτης ενοχλήθηκε πολύ από αυτή του την απόφαση, καθώς θεώρησε πως δεν τον υπολόγισε καθόλου σε μία τόσο σημαντική δοκιμασία.

Ο Σταμάτης, λοιπόν, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Τάσο Κυρικλάκη και να του πει τι τον ενόχλησε πραγματικά.

«Εντάξει, με τον Σταμάτη εγώ έχω μιλήσει. ότι ήταν να πούμε, το είπαμε», ανέφερε ο Τάσος από πλευράς του.

Ωστόσο ο Σταμάτης συνέχισε να δείχνει ενοχλημένος on camera.

«Εγώ έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν το κρύβω. Του το είπα, αλλά ακόμα είναι φρέσκα τα όσα έγιναν και δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ