Bild: Αηδία-Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης διαπομπεύει ιερόδουλες - iefimerida.gr

Bild: Αηδία-Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης διαπομπεύει ιερόδουλες

Bild: Αηδία-Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης διαπομπεύει ιερόδουλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη εξαπέλυσε η Γερμανική εφημερίδα Bild για τη δημοσίευση των στοιχείων των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV. Η εφημερίδα τιτλοφορεί το άρθρο της: «Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες».

Η εφημερίδα στο δημοσίευμα αφού τονίζει πως όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον ότι αυτές οι γυναίκες είναι οροθετικές επισημαίνει παράλληλα ότι λίγες ώρες πριν τις εκλογές διεξάγεται «μια βρόμικη προεκλογική εκστρατεία».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της χρεοκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, και την ίδια στιγμή οι ελληνικές αρχές μιλούν για σπουδαίο επίτευγμα».

Η εφημερίδα κατηγορεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι την ώρα που η χώρα βουλιάζει οικονομικά και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση αυτός επέλεξε ένα φτηνό τρόπο για να μαζέψει ψήφους,

Ο υπουργός κατά την δημοσίευση των φωτογραφιών είχε πει: «Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη» και πρόσθεσε ότι «οι άνδρες που ήρθαν σε επαφή με πόρνες, θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ