Το αινιγματικό σχόλιο της Βίκυς Κάβουρα μετά την αποκάλυψη της Αγγελική Ηλιάδη [εικόνα]

Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντζολου.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε πως με τον ποδοσφαιριστή έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες, ενώ σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν διάβασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Βίκυ Κάβουρα, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

Η πρώτη απάντηση στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη «ήρθε» από τον ίδιο τον Σάββα Γκέντσογλου ο οποίος έριξε τους τόνους και είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική».

Και ενώ η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει πάρει ακόμη θέση, το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Το χαμόγελό μου εκφράζει την ελευθερία μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει»,ανέφερε δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία όπου ποζάρει στην κάμερα χαμογελαστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ