Προσοχή: Κατολίσθηση σε περιμετρικό δρόμο του Ρεθύμνου - iefimerida.gr

Προσοχή: Κατολίσθηση σε περιμετρικό δρόμο του Ρεθύμνου

Κατολίσθηση σε δρόμο της Κρήτης (Φωτο αρχείου: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενεργή κατολίσθηση υπάρχει στο πρανές του δρόμου δυτικά της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής του Φράγματος Ποταμών στο Ρέθυμνο, λόγω των πρόσφατων βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα τη σημαντική απομείωση του πλάτους της οδού, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) Α.Ε.

Ο ΟΑΚ Α.Ε., υπεύθυνος φορέας κατασκευής και λειτουργίας του Φράγματος Ποταμών Αμαρίου, ενημερώνει τους οδηγούς που κινούνται στην περιμετρική οδό του φράγματος για την επικινδυνότητα. Όπως τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος διευθυντής του ΟΑΚ στο Ρέθυμνο, Βαγγέλης Μαμαγκάκης για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων, ενώ έχει τοποθετηθεί σχετική σήμανση. «Πρέπει όλοι να ακολουθούν πιστά τις πινακίδες σήμανσης στο υπόλοιπο μήκος της περιμετρικής οδού, όπου και επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων», ανέφερε ο κ. Μαμαγκάκης.

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΟΑΚ: «Προτείνεται η κίνηση από και προς την εκκλησία της Αγίας Κυριακής να πραγματοποιείται μέσω της παλαιάς παράκαμψης της επαρχιακής οδού και όχι μέσω της στέψης του φράγματος Ποταμών». Η κατάσταση αυτή δεν είναι κάτι το καινούργιο όμως επειδή οι κτηνοτρόφοι κυρίως κινούνται και χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό τμήμα γύρω από τον ταμιευτήρια, όπως εξήγησε στο ΑΠΕ ο κ. Μαμαγκάκης, πρέπει η προσοχή να είναι πολύ επισταμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέθυμνο Κρήτη κατολίσθηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ