Οι εργαζόμενοι του ΕΣΡ ζητούν να πληρωθούν τις υπερωρίες τους - iefimerida.gr

Οι εργαζόμενοι του ΕΣΡ ζητούν να πληρωθούν τις υπερωρίες τους

Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (Φωτο αρχείου: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποπληρωμή των υπερωριών τους ζητούν οι εργαζόμενοι του ΕΣΡ, μέσω επιστολής που έστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής, στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας καθώς και στα πολιτικά κόμματα.

Οπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τις υπερωρίες τους, είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από το υπουργείο ΨΗΠΤΕ, ότι θα τους καταβληθούν.

Οι υπερωρίες τους αφορούν την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και ουσιαστικά προκλήθηκαν, καθώς η ανεξάρτητη Αρχή υπολειτουργεί έχοντας 39 εργαζόμενους με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες.

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι αναστέλλουν άμεσα την υπερωριακή τους εργασία μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τη γενικότερη καθυστέρηση των εργασιών της Ανεξάρτητης Αρχής (6η τηλεοπτική άδεια, προκήρυξη περιφερειακών και θεματικών αδειών κλπ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΡ υπερωρίες εργαζόμενοι αποπληρωμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ