MasterChef 3: Αυτό είναι το ποσό που παίρνει κάθε παίκτης ημερησίως [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Αυτό είναι το ποσό που παίρνει κάθε παίκτης ημερησίως [βίντεο]

Παίκτες του MasterChef
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο Youtube παραχώρησε η πρώην παίκτρια του MasterChef 3, Αλκηστις Αλεξάκη μιλώντας για οσα συμβαίνουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η παίκτρια που δεν κατάφερε να γυρίσει στην κουζίνα του MasterChef, σε αντίθεση με άλλους 5 παίκτες που επέστρεψαν, άσκησε έντονη κριτική στους υπόλοιπους παίκτες και έκανε κι άλλες αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα η Άλκηστις Αλεξάκη αποκάλυψε το ποσό που παίρνει ο κάθε παίκτης για κάθε μέρα που παραμένει στο σπίτι του MasterChef.

Η Κρητικιά είπε συγκεκριμένα στον Youtuber πως οι παίκτες παίρνουν ένα ποσό που ξεπερνάει λίγο τα 20 ευρώ για κάθε μέρα που βρίσκονται στον διαγωνισμό.

«Παίρναμε λεφτά με τη μέρα στο MasterChef. Βασικό ημερομίσθιο. Κάπου στα 20 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Αλεξάκη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ