ΝΔ: Εξωπραγματικό ότι ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος - iefimerida.gr

ΝΔ: Εξωπραγματικό ότι ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος

φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κυβέρνηση που διορίζει τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, ρίχνει την ευθύνη για την πρωτοφανή απόφαση να κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος μεγάλο τμήμα του λιμανιού του Πειραιά, η Νέα Δημοκρατία.

Η απόφαση του ΚΑΣ ανατρέπει τα σχέδια του ΟΛΠ και της Cosco που σχεδιάζουν επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά.

«Το ΚΑΣ προέβη στον εξωπραγματικό ισχυρισμό ότι σχεδόν ο μισός Πειραιάς είναι αρχαιολογικός χώρος, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη. Το ΚΑΣ, όμως, το διορίζει η κυβέρνηση και επομένως εκείνη είναι υπόλογη για τις γνωμοδοτήσεις του που υπονομεύουν κάθε οικοδομική δραστηριότητα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν άλλο να ταλαιπωρούν την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα διασφαλίσει την υλοποίηση επενδύσεων που θα αλλάξουν την εικόνα της χώρας και θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία ΚΑΣ Cosco Πειραιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ