Απίστευτο: Ο Κώστας Μπακογιάννης καταγράφει το παρεμπόριο μπροστά στην ΑΣΟΕΕ [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο Κώστας Μπακογιάννης καταγράφει το παρεμπόριο μπροστά στην ΑΣΟΕΕ [βίντεο]

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ στην οδό πανεπιστημίου και μα κάμερα συνεργάτη του κατέγραψε το παρεμπόριο.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανέφερε κάτι που είναι γνωστό σε όλους, ότι στην περιοχή οι παράνομοι μικροπωλητές έχουν επιβάλει το δικό τους νόμο εκμεταλλευόμενοι το άσυλο του πανεπιστημίου. Μάλιστα κρύβουν μέσα στην ΑΣΟΕΕ το παράνομο εμπόρευμα.

Ο κύριος Μπακογιάννης αναφέρει πως για να μπει τέλος σε αυτήν την κατάσταση απαιτείται συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική, αλλά κυρίως «να το πάρουμε απόφαση».

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως λίγο πριν ολοκληρωθεί το βίντεο ακούγονται φωνές και αποδοκιμασίες από τους αυτούς που παράνομα πωλούν μαϊμού προϊόντα στην περιοχή!

Η ανάρτηση στο facebook

Έξω από την ΑΣΟΕΕ. Εκεί οπου ο παράνομος έχει γίνει ο «νταβατζής» της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη. (Στο τέλος του βίντεο και οι αντιδράσεις...αυτών που ενοχλήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο) #Αθήνα #athinapsila

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ