Ποιοι διάσημοι έκαναν αμέσως follow τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι στο Instagram - iefimerida.gr

Ποιοι διάσημοι έκαναν αμέσως follow τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι στο Instagram

Νέο λογαριασμό στο Instagram απέκτησαν ο Χάρι και η Μέγκαν. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν χθες τον νέο τους λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας παραφροσύνη στα εκατομμύρια των θαυμαστών τους.

Το βασιλικό ζευγάρι μετά τον «χωρισμό» από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, και την απόφασή τους να προχωρήσουν μόνοι τους, ανακοίνωσαν την έναρξη του νέου τους λογαριασμού sussexroyal, όπου θα ενημερώνουν τους πιστούς τους για το έργο τους, τους σκοπούς που στηρίζουν και τις σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Welcome to our official Instagram; we look forward to sharing the work that drives us, the causes we support, important announcements, and the opportunity to shine a light on key issues. We thank you for your support, and welcome you to @sussexroyal.”- Harry & Meghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις 2 Απρ, 2019 στις 7:16 πμ PDT

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια οπαδούς και μεταξύ αυτών είναι μερικο9ί από τους διάσημους φίλους τους.

Από τους πρώτους που έκαναν follow τον λογαριασμό του βασιλικού ζευγαριού, ήταν η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ, Τζέσικα Μουλρόνεϊ

Η καλύτερη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ και ανεπίσημη στυλίστριά της, Τζέσικα Μουλρόνεϊ, που γνώρισε την δούκισσα του Σάσεξ όταν ακόμη ήταν ηθοποιός στην σειρά «Suits», ήταν μία από τους πρώτους αστέρες που ακολούθησαν το νέο βασιλικό λογαριασμό, όπως και η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα. Ο Ντάνιελ Μάρτιν, ο μακιγιέρ της Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλικό γάμο της, ακολούθησε επίσης τον λογαριασμό, όπως και ο καλός φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αλλά και ο καλός φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν κάποια ονόματα που ίσως δεν τα περίμενε κανείς πως θα ήταν θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Ο λόγος για την ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, όπως και η Κέλι Μπρουκ, η ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς, Έμμα Ρόμπερτς, αλλά και η κόρη του Ρίτσαρντ Μπράνσον, Χόλι.

Η πρώτη ανάρτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ ήταν μια σειρά φωτογραφιών τους από διάφορες επίσημες εμφανίσεις τους και τις περιοδείες τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Welcome to Instagram, @SussexRoyal! Follow @SussexRoyal for more on the work of The Duke and Duchess of Sussex. Follow @KensingtonRoyal for more on the work of The Duke and Duchess of Cambridge.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις 2 Απρ, 2019 στις 7:20 πμ PDT

Ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Instagram, @KensingtonRoyal, τον οποίο χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν ο δούκας και η σδούκισσα του Σάσεξ, ανακοίνωσε την δημιουργία του νέου λογαριασμού. Μάλιστα, έδωσαν ένα θερμό διαδικτυακό καλωσόρισμα στο @SussexRoyal αναρτώντας μια όμορφη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από μια εμφάνισή τους στο θέατρο. «Καλώς ήρθατε στο Instagram @SussexRoyal» έγραφε η λεζάντα.«Ακολουθήστε το @SussexRoyal για περισσότερα σχετικά με το έργο δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Ακολουθήστε το @KensingtonRoyal για περισσότερα σχετικά με το έργο του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ