«Ερωτας στα γεράματα», ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη -Το viral της Πρωταπριλιάς - iefimerida.gr

«Ερωτας στα γεράματα», ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη -Το viral της Πρωταπριλιάς

Ηλικιωμένο ζευγάρι αγκαλιά (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα μπορούσε να είναι η ιστορία μια ταινίας ή ενός βιβλίου που υμνεί τον έρωτα, που παραμένει αναλλοίωτος μέσα στα χρόνια, ωστόσο, είναι η πιο ρομαντική φάρσα που έγινε την Πρωταπριλιά.

«Κλέφτηκαν στα γεράματα: Μετά τη χηρεία ξύπνησε ο εφηβικός τους έρωτας» ήταν ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πατρίς».

Το ρεπορτάζ που έγινε viral περιέγραφε την ιστορία ενός 78χρονου συνταξιούχου του Δημοσίου και της 72χρονης συγχωριανής του από το Ηράκλειο Κρήτης.

Η γυναίκα, που είχε και δισέγγονα, χήρεψε πριν από έξι χρόνια, ενώ ο 78χρονος γείτονάς της πριν δύο.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως την 25η Μαρτίου, ο γιος της γυναίκας βρήκε το σπίτι της μητέρα του κλειστό και πιστεύοντας πως εκείνη είναι ακόμα στην εκκλησία, μπήκε με τα δικά του κλειδιά. Οταν άνοιξε, βρήκε στο τραπέζι ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως αποφάσισε να φύγει με τον 78χρονο και να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο εφηβικό τους έρωτα, ο οποίος είχε ζωντανέψει πριν την παντρέψουν οι δικοί της και πριν εκείνος αναχωρήσει στην Αθήνα για σπουδές. Μάλιστα, τόνιζε πως είχε διευθετήσει τα περιουσιακά και καλούσε τα παιδιά της να σεβαστούν την απόφασή της.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς τα παιδιά της 72χρονης θέλησαν να δουν εάν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από το γράμμα της μητέρας τους, καθώς δεν πίστευσαν πως το αγαπημένο τους πρόσωπο θα έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, έκαναν καταγγελία εξαφάνισης για να γίνουν οι σχετικές έρευνες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι την περασμένη Πέμπτη, η 72χρονη επικοινώνησε με τα παιδιά της, καθησυχάζοντάς τα. Οπως τους είπε, είναι καλά και ζει τον έρωτά της κάπου στον Βόλο.

Ολη αυτή η ιστορία, είναι αποκύημα της φαντασίας της εφημερίδας «Πατρίς», η οποία σίγουρα έκανε μία από τις πιο ρομαντικές φάρσες της Πρωταπριλιάς.

Με σημερινή της ανάρτηση, η εφημερίδα «Πατρίς» αποκαλύπτει το viral «ψέμα» της.

«Είμαστε τελικά ρομαντικοί!

Αυτό δείχνει η τεράστια απήχηση που είχε το πρωταπριλιάτικο θέμα της “Πατρίδας” με τους δύο ηλικιωμένους σε χωριό του Ηρακλείου, οι οποίοι αποφάσισαν μετά τη χηρεία τους να «κλεφτούν» και να ζήσουν, κόντρα στο ρεύμα, τον εφηβικό τους έρωτα.

Ενα θέμα που αναδημοσιεύτηκε από πολλά δημοσιογραφικά sitesτης Αθήνας και της Κρήτης, με δεκάδες κοινοποιήσεις και σχόλια. Ακόμα και χθες, σοβαρά δημοσιογραφικά sites, φιλοξενούσαν την είδηση στις πιο δημοφιλείς.

Συνάδελφοι της Αθήνας επικοινωνούσαν με την «Π» ρωτώντας περισσότερες πληροφορίες για να το παρουσιάσουν από τα κανάλια ή τις εφημερίδες τους», γράφει.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» πως ήταν Πρωταπριλιάτικο θέμα!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ