Σάλος στη Βρετανία: Στρατιώτες εξασκούνται στη σκοποβολή με φωτογραφία του Κόρμπιν! [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος στη Βρετανία: Στρατιώτες εξασκούνται στη σκοποβολή με φωτογραφία του Κόρμπιν! [βίντεο]

Σκηνή από το επίμαχο βίντεο (Φωτογραφία: Snapchat)

Επείγουσα έρευνα διέταξαν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις μετά το σάλο που προκάλεσε ένα βίντεο με στρατιώτες να εξασκούνται στη σκοποβολή χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του Τζέρεμι Κόρμπιν για στόχο!

Το βίντεο αναρτήθηκε πρώτα στο Snapchat προτού κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιστεύεται ότι γυρίστηκε τις τελευταίες μέρες σε σκοπευτήριο στην Καμπούλ που χρησιμοποιούν Βρετανοί στρατιώτες.

Αν και δεν χρησιμοποιούσαν κανονικές σφαίρες διακρίνονται πολλές τρύπες στο κεφάλι του ηγέτη των Εργατικών στη φωτογραφία. Μάλιστα φαίνεται το βίντεο συνοδεύει και λεζάντα με τον τίτλο “happy with that”.

Σάλος στη Βρετανία: Στρατιώτες εξασκούνται στη σκοποβολή με φωτογραφία του Κόρμπιν! [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Οι σοκαριστικές εικόνες προκάλεσαν θύελλα στη Βρετανία. Το υπουργείο Άμυνας έκανε λόγο για «απαραδέκτο βίντεο, κατώτερο των προσδοκιών του στρατού», ενώ εκπρόσωπος του Εργατικού κόμματος δήλωσε: «Η συμπεριφορά αυτή είναι ανησυχητική και απαράδεκτη. Έχουμε εμπιστοσύνη στο υπουργείο Άμυνας ότι θα διερευνήσει το περιστατικό και θα λάβει μέτρα».

Οι στρατιώτες είναι μέλη του τρίτου τάγματος του συντάγματος αλεξιπτωτιστών και ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε λίγες μέρες από το Αφγανιστάν στη Βρετανία. Ο Κόρμπιν έχει επικρίνει παλαιότερα με δριμύτητα τις βρετανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ