Ενδιαφέρον από Αντερλεχτ και Αγιαξ για τον Κουλούρη - iefimerida.gr

Ενδιαφέρον από Αντερλεχτ και Αγιαξ για τον Κουλούρη

Ο Ευθύμης Κουλούρης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη.

Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, η ομάδα των Βρυξελών παρακολουθεί στενά τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο Κουλούρης έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την φανέλα του Ατρομήτου τη φετινή σεζόν, καθώς τον νεαρό επιθετικό τον γνωρίζει καλά ο αθλητικός διευθυντής των Βέλγων, Φρανκ Άρνεσεν, από την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι Βέλγοι κάνουν αναφορά και σε ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον 23χρονο επιθετικό, που φέτος έχει σημειώσει 23 γκολ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της Super League με 17 γκολ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Άντερλεχτ αναμένεται να κινηθούν άμεσα, δεδομένου και του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Άγιαξ, με τη ρήτρα αγοράς του Κουλούρη να ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ