Μάθημα με απαρχαιωμένους υπολογιστές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο -Καταγγελίες φοιτητών [εικόνες] - iefimerida.gr

Μάθημα με απαρχαιωμένους υπολογιστές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο -Καταγγελίες φοιτητών [εικόνες]

Υπολογιστής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες που προκαλούν τουλάχιστον απογοήτευση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές των Πολιτικών Επιστημών είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μάθημα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε απαρχαιωμένα συστήματα που χρησιμοποιούν εν έτει 2019 λειτουργικό σύστημα Windows XP, το οποίο η ίδια η Microsoft κατήργησε το 2014.

Την ίδια ώρα οι υπολογιστές των φοιτητών θα μπορούσαν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει το iefimerida.gr στην διάθεση του να κοσμούν κάποιο μουσείο με την εξέλιξη των υπολογιστών καθώς οι οθόνες είναι «λαμπάτες» και οι «πύργοι» των PC είναι κατηγορίας Pentium II.

Παλιό μοντέλο υπολογιστή χρησιμοποιείται από τους φοιτητές του Πάντειου Πανεπιστημίου

Οπως λένε οι φοιτητές στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γίνει μάθημα καθώς οι εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας είναι ραγδαίες και αρκούνται στο να μαθαίνουν πληροφορίες περασμένων δεκαετιών όπως: «Πως ανοίγουμε τον υπολογιστή», «Πως πατάμε το κουμπί έναρξη», «Πως γράφουμε κείμενο στο Word», «Πως κάνουμε Copy Paste».

Οι φοιτητές χειρίζονται σύστημα Windows XP!
Ενας από τους υπολογιστές του Παντείου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ