Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα από τον Τζέφρι Πάιατ για το ταξίδι του στα Σκόπια - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα από τον Τζέφρι Πάιατ για το ταξίδι του στα Σκόπια

Ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την επιτυχημένη, όπως την χαρακτήρισε, επίσκεψή του στη Βόρεια Μακεδονία, έδωσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

Η δήλωση του Αμερικανού πρέσβη που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την ικανοποίησή του για την Συμφωνία των Πρεσπών έγινε στο ετήσιο συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων. «Το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια αποτελεί ελπίδα προς όλη την Ευρώπη για την ενίσχυση των σχέσεων των λαών της» τόνισε ο κ. Πάιατ.

Ο Αμερικανός πρέσβης αναφέρθηκε ακόμα στο αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις εξαγωγές και σημείωσε ότι οι ΗΠΑ βλέπουν την Ελλάδα σαν ένα κόμβο για όλη την Ανατολική Μεσόγειο για το εμπόριο, τις υποδομές και την ενέργεια.

Ακόμα, ο Τζέφρι Πάιατ μίλησε για τις συνεργασίες που προωθεί το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για να ενισχυθεί η θέση των ελληνικών εξαγωγών.


«Οι εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών μαζί με τις διμερείς επενδύσεις Ελλάδας και ΗΠΑ είναι σε καλό κλίμα και το εμπορικό ισοζύγιο αυξάνεται και είναι ισορροπημένο» υπογράμμισε ο κ. Πάιατ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ