Η Τζένι Γκαρθ από το «Beverly Hills, 90210» αγνώριστη από τα μπότοξ – Την έκραξαν οι οπαδοί της [εικόνα]

Μια φωτογραφία της με την συμπρωταγωνίστρια της, Τόρι Σπέλινγκ, από την τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210 θέλησε να ανεβάσει η Τζένι Γκαρθ και οι επικριτές της έσπευσαν να την κατηγορήσουν για μπότοξ.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή ηθοποιός ομολογουμένως δείχνει να μην έχει ούτε μία ρυτίδα παρά το γεγονός πως είναι 46 χρονών και ένα πλήθος επικριτών σχολίασε πως σίγουρα είχε κάνει ενέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie (@jenniegarth) στις 1 Απρ, 2019 στις 4:59 πμ PDT

Η Τζένι Γκαρθ όμως δεν πτοήθηκε καθόλου και αποφάσισε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια.

Μια γυναίκα έγραψε: «Ω Τζένι. Είσαι τόσο όμορφη και δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα μπότοξ. Δυστυχώς, είσαι αγνώριστη εδώ», με την ηθοποιό να απαντά: «Σας ευχαριστώ;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie (@jenniegarth) στις 6 Σεπ, 2018 στις 7:38 μμ PDT

Ένας άλλος θαυμαστής, πρόσθεσε: «Ω Θεέ μου, φαίνεται τόσο ψεύτικο» με την Τζένι Γκαρθ να απαντά και πάλι: «Όχι, είμαι άνθρωπος».

Ευτυχώς, πάντως υπήρχαν και κάποιοι που ήταν ευγενικοί με έναν θαυμαστή να αποφασίζει να απαντήσει αυτός στα επικριτικά σχόλια. «Είστε σοβαροί; Είναι προφανές ότι έκανε καλή δουλειά η μακιγιέρ. Ελπίζω να γεράσω τόσο καλά όσο κι εσύ. Είσαι πανέμορφη».

Η Τζένι Γκαρθ έκανε like στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη που έγραψε: «Ξέρετε, μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, είναι αρκετά ευγενικοί για να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί μας και το μόνο που κάνετε κάποιοι από εσάς είναι να τους κατακρίνετε. Πραγματικά αηδίασα. Δεν έχουν κάποιοιν λόγο να μοιράζονται την ζωή τους μαζί μας, το κάνουν γιατί θέλουν να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους. Και βλέπουν όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι φάτσες τους, τότε γιατί τους ακολουθείτε και σχολιάζετε στις αναρτήσεις τους; Αποκτήστε επιτέλους τη δική σας ζωή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie (@jenniegarth) στις 31 Ιαν, 2018 στις 12:17 μμ PST

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως με την Τόρι Σπέλινγκ ήταν για να ανακοινώσει ότι οι δυο τους βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα ενός νέου διαφημιστικού για την αλυσίδα Castro Kids.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beverly Hills 90210 Fanpage (@_beverly_hills_90210) στις 16 Οκτ, 2015 στις 2:12 μμ PDT

«Καλύτεροι φίλοι στη ζωή και στις επιχειρήσεις. Τόσο ενθουσιασμένη που είμαι στο Ισραήλ για τα γυρίσματα του διαφημιστικού» έγραψε στην λεζάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ