Basketball Champions League: Με πίστη για την ανατροπή και το Final Four η ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Με πίστη για την ανατροπή και το Final Four η ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ

Ετοιμοι για την πρόκριση ο Σάκοτα και οι συμπαίκτες του / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με +5 απέναντι στην Μπάμπεργκ, για να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League, θα διεκδικήσει η ΑΕΚ απόψε στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1), στο πλαίσιο των β' αγώνων της προημιτελικής φάσης.

Οι φίλαθλοι της κατόχου του τίτλου, ΑΕΚ, έχουν κάνει ανάρπαστα τα εισιτήρια για το ματς με την ομάδα του Νίκου Ζήση και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η «βασίλισσα» θα παραταχθεί λαβωμένη, πάντως, καθώς ο Γιόνας Ματσιούλις τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα είναι μεν στη δωδεκάδα, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Αντίθετα, στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι θα είναι ο Τζόρνταν Θίοντορ, που προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τη διάταση στον προσαγωγό.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί ήρθαν πλήρεις στην Αθήνα, καθώς Νίκος Ζήσης και Κλιφ Αλεξάντερ ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους και θα είναι διαθέσιμοι. Η ομάδα του Φεντερίκο Περέγκο έχασε για πρώτη φορά έπειτα από δώδεκα σερί νίκες, την Κυριακή στη Βαμβέργη, από την Άλμπα Βερολίνου για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League αεκ μπαμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ